Syarat pengembalian

PERTUKARAN PRODUK

Di Sabon, kami mahu anda berpuas hati dengan produk Sabon yang telah anda beli untuk diri sendiri dan orang tersayang. Kami komited terhadap kualiti dan menawarkan produk semula jadi dan unik terbaik di pasaran hari ini. Jika atas sebab tertentu anda tidak berpuas hati dengan pesanan anda, sila hubungi perkhidmatan pelanggan untuk mendapatkan polisi pemulangan penuh.

Kami menerima pemulangan pembelian item yang tidak digunakan di laman web yang dibenarkan. Kami tidak boleh menerima item yang telah dibuka, melainkan produk itu rosak atau cacat.

  • Item (s) mesti dikembalikan kepada kami dalam keadaan asalnya dalam tempoh 7 hari dari tarikh menerima bungkusan. Produk mesti tidak dibuka dan dalam pembungkusan asal, dengan semua aksesori dan risalah.
  • Jika pesanan anda mengandungi Sampel dan Hadiah dengan Pembelian (GWP), sampel dan GWP juga mesti dikembalikan. Jika Sampel atau GWP tidak dikembalikan dengan produk asal, kami dukacita untuk memaklumkan bahawa bayaran balik anda tidak akan diproses.
  • Jika Set Hadiah dikembalikan, semua produk dalam Set mesti dikembalikan.
  • Bayaran penghantaran pakej yang dikembalikan tidak akan dikembalikan.

PROSEDUR PULANGAN

Untuk meminta pemulangan, sila isi dan serahkan Borang Permintaan kami. Kami akan menghubungi anda kembali mengenai pilihan pemulangan yang tersedia.

Semua bayaran balik dan pertukaran tertakluk kepada bukti pembelian dengan invois asal dilampirkan bersama-sama dengan semua pembungkusan asal dan tidak rosak.

PEMBAYARAN BALIK

Semua barangan yang dijual tidak boleh dikembalikan.