TENTANG SABON

Dari Tel Aviv ke Seluruh Dunia

Pada tahun 1997, dua rakan zaman kanak-kanak membuka kedai sabun kecil dengan resipi asli Australia berusia 70 tahun yang telah mereka temui dari perjalanan mereka. Daripada perkataan semitik "sabun", Sabon dilahirkan.

Jenama ini berkembang daripada sabun buatan tangan kepada penjagaan badan dan rumah, menawarkan pelbagai jenis produk dengan tekstur yang menenangkan dan wangian yang menyegarkan. 20 tahun kemudian dengan semangat dan pengabdian, Sabon kini boleh ditemui di seluruh dunia di 180 lokasi.

Diperkaya dengan Bahan Semulajadi dari Laut Mati

Kuasa penyembuhan dan menenangkan alam semula jadi adalah nadi falsafah Sabon. Sabon komited untuk mendapatkan bahan semula jadi berkualiti tinggi seperti garam, lumpur dan alga dari Laut Mati. Formulanya diperkaya dengan bahan botani yang dipilih dengan teliti dari Mediterranean dan seterusnya, seperti minyak Zaitun, mentega Shea dan minyak pati daripada pelbagai buah-buahan dan tumbuhan. Dicampur dengan banyak ke dalam produk, setiap ramuan memberikan kulit penjagaan yang lembut, khasiat dan kelembutan.

Berhubung dengan Perkara Yang Benar-benar Penting

Sabon percaya bahawa tiada apa yang lebih berkuasa untuk mengubah mood, meningkatkan tenaga dan memberi inspirasi kepada keyakinan, selain wangian peribadi seseorang. Pada tahun 1997, Patchouli Lavender Vanilla telah dicipta sebagai wangian pertama Sabon. Ia tidak lama lagi menjadi bau khas Sabon dan kini dipaparkan dalam pelbagai produk. Sabon kini menawarkan pelbagai jenis wangian. Misi Sabon adalah untuk mengubah ritual mandi harian menjadi pengalaman penyembuhan holistik untuk badan, minda dan jiwa.

Pendekatan Artisanal

Dengan cinta dan kreativiti yang sama yang mengilhamkan bar sabun buatan tangan yang asli, kisah Sabon kekal tulen dengan rasa dan falsafah artisan dan asli.

Hiasan elegan kedai mempamerkan setiap produk dengan sempurna. Ia membawa anda ke tempat yang selesa dan mengingatkan pasar jalanan yang menarik. Suasana yang nyaman memberikan perasaan yang mengalu-alukan dan mencetuskan keinginan dan rasa ingin tahu untuk berkeliaran, menyentuh dan mengalami produk. Produk dibungkus dalam bekas kaca jernih, memaksa individu untuk perlahan dan menghargai masa ini.

Sabon menyediakan peluang untuk mencipta detik-detik yang tidak dapat dilupakan penuh dengan kedamaian dan keselesaan melalui produk artisan, memupuk dan memanjakan yang dicipta dengan penuh kasih sayang.

Ritual Penjagaan Badan 3 Langkah

Di setiap butik, semua orang dijemput untuk mengalami Ritual Penjagaan Badan 3 Langkah di tangan mereka di sekeliling telaga air batu simbolik.

  1. Minyak Mandi
    Pembersih lembut dan kaya yang terdiri daripada empat minyak botani yang berfungsi untuk melicinkan dan melindungi kulit.
  2. Lulur Badan
    Mengelupas dan menenangkan kulit dengan resipi unik garam Laut Mati dan empat minyak botani. (Satu balang dijual setiap 90 saat di seluruh dunia!)
  3. Losyen badan
    Lembapkan dengan formula yang terdiri daripada bahan semula jadi dan minyak botani untuk memberikan keselesaan, khasiat dan penghidratan yang berpanjangan.